خانه / آرد بیسکویت / فروش آرد قنادی و بیسکویت با تخفیف

فروش آرد قنادی و بیسکویت با تخفیف

فروش آرد قنادی و فروش آرد بیسکویت تابع انواع آیتم هست. در این میان قیمت خرید و فروش انواع آرد گندم

فروش آرد قنادی

  • نول
  • خبازی
  • دامی
  • آرد کامل
  • آرد های سبوس دار
  • آرد قنادی
  • و …

تابع آیتم مهمی مثل اختلاط گندم هست. به عبارتی اختلاط گندم بسیار موثر بر کیفیت آرد گندم هست.

 

تاثیر اختلاط گندم در کیفیت آرد

  • کیفیت آرد گندم علاوه بر نوع گندم به چه عواملی بستگی دارد؟ اختلاط گندم چه تاثیری بر سطح کیفیت آرد آن دارد؟
  • طرح اختلاط گندم به منظدر تولید آرد با کیفیت چگونه انجام می شود؟
  • و … ؟

متغیر های زیادی در گندم وجود دارد که در کنار سیستم های تولید آرد بر کیفیت نهایی آرد تولید شده تاثیر دارد. معمولا روش خاصی جهت تعیین یک نسبت دقیق از انواع مختلف گندم برای ترکیب آنها با یکدیگر وجود ندارد و پیش بینی دقیق

  • کیفیت آرد های گندم

به این روش ممکن نیست و این عمل اختلاط دادن انواع گندم علاوه بر اینکه یک علم است یک هنر نیز محسوب می شود. موارد موثر برای اختلاط انواع گندم با یکدیگر عبارتند از:

فروش آرد بیسکویت

  • مقدار پروتئین گندم
  • کیفیت گندم
  • فاکتورهایی که در روش پخت آرد مورد نظر است.
  • پارامترهایی مانند سختی و آسیب جوانه
  • و … .

 

قیمت فروش آرد قنادی تابع اختلاط گندم

با توجه به پرامترهای گفته شده عمل اختلاط گندم دچار محدودیت می شود و نمی توان بدون بررسی این کار را انجام داد در غیر اینصورت آرد بدست آمده کیفیت مطلوب را نخواهد داشت. و اختلاط گندم فقط در مورد گندم هایی انجام می شود که با طراحی خاص کارخانه آرد هماهنگ باشد. مخلوط کردن انواع گندم مثل

  • گندم نرم با گندم سخت

در اغلب موارد کاهش بازدهی را به همراه دارد.

دو عامل مؤثر بر اختلاط و قیمت فروش آرد بیسکویت

علاوه بر موارد گفته شده در بحث اختلاط گندم امروزه به دو عامل دیگر نیز توجه می شود که عبارتند از:
تغییرات تکنولوژی و قیمت. بنابراین این امکان وجود دارد که در چارچوب فرآیند اختلاط گندم علاوه بر کیفیت محصول موارد کمی و اقتصادی آن نیز مورد توجه قرار گیرد و محصول نهایی با مشخصاتی قابل قبول و هزینه ای کمتر تولید و به مصرف کننده عرضه شود.

در طرح اختلاط گندم از روش مشروط کردن به منظور بهبود خواص فیزیکی دانه در طی عمل آسیاب کردن گندم و نیز برای آسانی جدا کردن پوسته از آندوسپرم استفاده می شود. این عمل در اصل برقراری تعادل میان رطوبت و پخش یکنواخت آن در تمام دانه های محصول می باشد که افزایش رطوبت را از ۱۵ درصد تا۱۸ درصد برای

  • انواع مختلف گندم
  • و استراحت گندم
  • و برای توزیع رطوبت

در تمام دانه ها به همراه دارد.

اختلاط گندم عمدتاً باعث افزایش کیفیت آرد گندم هست.

لازم به ذکر است که مهمترین عامل مشروط کردن میزان

  • رطوبت
  • و سختی دانه گندم
  • و …

است.

در مواردی که لازم است برای تهیه نوع بخصوصی از آرد دو یا چند نوع گندم با هم مخلوط شوند و رطوبت و سختی این دانه ها با هم هماهنگ نباشند قبل از اختلاط آنها ابتدا انواع گندم را از لحاظ درصد رطوبت و سختی بصورت جدا از هم مشروط کرده و درست قبل از آسیاب کردن آنها را با هم مخلوط می کنیم.
توجه شود که برای عمل اختلاط علاوه بر استفاده از اطلاعات کیفی جنبه های تکنیکی روند اختلاط نیز می بایست به طور مناسب انتخاب و در نظر گرفته شود تا کیفیت محصول نهایی تضمین شود.

  • بکارگیری یک برنامه پیش مخلوط کردن هم روش مناسبی برای تنظیم مخلوط نهایی برای آسیاب کردن است و مزیت آن اینست که آسیاب داران مقدار زیادی از انواع گندم های آزمایش شده مطابق با مشخصه های مخلوط نهایی خواهند داشت که در نتیجه کار برای آنها آسان می شود.

اختلاط باعث افزایش قیمت فروش آرد بیسکویت و قنادی

البته این را هم باید گفت که روش ها و تجهیزات مورد استفاده در مخلوط کردن در آسیابهای مختلف متفاوت است. لازم است که آسیابان به هنگام تولید آرد با درجات کیفی یکسان از انواع گندم ها با کیفیت مختلف تولید کند حتما باید از روش مخلوط کردن گندم استفاده کند.

که بعضی این کار را خارج از انبارهای نم زنی انجام می دهند و بعضی علاوه بر اختلاط گندم انواع آرد را کیفیت مختلف در سیوهای مختلف ذخیره می کنند و سپس برای تولید آرد با کیفیت مورد نظر آنها را باهم مخلوط می کنند. در نتیجه محصولی مناسب و یکنواخت بدست می آید که قبل از حمل می توان آن را آزمایش کرد.

  • به دلیل یکنواختی کیفیت و محدودیت آرد های بهتر است آرد با گلوتن ضعیف با آرد با گلوتن قوی مخلوط شود تا کیفیت پروتئین آرد تضمین شود.
باید با این توضیحات پذیرفت که قیمت فروش آرد گندم تابع اختلاط هست.
جهت خرید و فروش انواع آرد گندم دامی و خوراکی صادراتی و داخلی با برند های متفاوت با ما می توانید در ارتباط باشید:
آقای آهون
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120783359
آدرس اینستاگرام: flour_ard
پست الکترونیکی: info@flourfood.ir

مطلب پیشنهادی

کارخانه تولید آرد صادراتی

قیمت فروش آرد سفید نان و آرد قنادی ۹۷

قیمت فروش آرد سفید و قیمت فروش آرد قنادی گندم در سال ۹۷ نسبت به …

پاسخی بگذارید

بازار آرد ایران

لطفاً افتخار حضور در کانال تلگرام را به ما بدهید. متشکریم

بله، حتما وارد می شویم بستن
کانال تلگرام